Covent Garden Executive Suite

Covent Garden Executive Suite

Executive suite kitchen

This penthouse was constructed on the top of an 18th century building in the theatre district of Covent Garden. Adhering to strict planning requirements, every inch of space was carefully planned to create a sumptuous space for a busy executive.

A warm palette and rich materials were used to create a soothing, relaxed atmosphere. Bold marble and hand crafted tiles add a sense of luxury. The double aspect living area and multiple roof lights create a bright space with great views of the city.

Executive suite terrace
Executive suite hallway
Executive suite bedroom
Executive suite velvet headboard and bedside table
Executive suite marble bathroom
Executive suite marble bathroom and dark metal shower fitting
Executive suite bathroom
Executive suite lampshade